Ring og få et godt tilbud​

Fagligt stolte håndværkere

30 års erfaring

Højt serviceniveau

​Nyt tag, reparation eller mindre tagarbejde

Hos Tømrerfirmaet Asger M. Svendsen ApS har vi mere end 30 års erfaring med at lægge nyt tag, selvom virksomheden er mere end 13 år gammel. Vi udfører alle former for tagarbejde, og vi lægger især nyt tag for kunder i blandt andet Herning, Ringkøbing og Silkeborg.

Vi hjælper med alt fra renovering til et helt nyt tag

​​Ofte er der blot tale om nogle få utætheder, der kan ordnes med en mindre reparation, men andre gange kan det bedre betale sig at få et helt ny tag. Uagtet dine ønsker og behov, så hjælper vi gerne med at reparere taget, lave en større renovering eller at lægge et nyt tag.

Det kan være, at du ønsker ovenlysvinduer på taget for at lukke noget mere lys ind, men vi kan også lave loft til kip, så der kan komme lys ned i dit køkken-alrum eller ned i hele stuen. Du kan endvidere overveje en kvist på taget, så tagetagen kan blive mere lys og rummelig, ligesom det kan ændre husets fremtoning. Det er fordelagtigt at kombinere dette, hvis du alligevel skal have et nyt tag.​

​​Ring for at høre flere muligheder

Mulighederne er mange, men kontakt os gerne for at få en samtale om lige præcis dit tagprojekt. 

Du kan ringe til os på telefon 20 85 88 63, eller du kan skrive til os på as@asgermsvendsen.dk for at aftale nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud på et nyt tag eller tagrenovering.

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Følg med i de opgaver, vi laver og se billeder af spændende projekter.

​Firmainformation

​Tømrerfirmaet Asger Svendsen ApS

Fonvadvej 8

7400 Herning

​Telefon:20 85 88 63

E-mail: as@asgermsvendsen.dk

​CVR: 26989345​

Garantiordning